Hakkımızda
Websitemize Hoşgeldiniz. +++ Aksaray'da Akıllı ev Konsepti Ceylan inşaat ile artık yeni bir boyut kazanmıştır. +++ Ceylan inşaat ile daha huzurlu ve daha güvenli yapılar artık hayal değil. +++ +++ Fark Yaratan Çözümler Herhangi bir konuda bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz ..Tel : 0 382 21 422 55

İnşaat Sektörüne 1987 Yılında giren Ceylan İnşaat köklü ticari geçmişiyle uzun yılardır hizmet sektöründe ilimizin en güçlü firmaları arasında yerini almaktadır.

Ceylan Kardeşler  olarak müşterilerimizin yaşam kalitesini yükseltecek yaşam alanları inşa etmeye; işlevsel ve estetik bağlamda birebir örtüşen güvenli yuvalar kurmaya devam edeceğiz.

% 100 Türk sermayesi olan Ceylan İnşaat 'ın  günümüz rekabet ortamında tüm tehditleri fırsata çevirebiliyor  olmasındaki en önemli süreçlerini

 

  • Bugünün işini yarına bırakmayan çalışkan yapısı,
  • Sadece yaptığı işe odaklanışı,farklı kulvarlarda macera aramayışı,
  • Tedarikçilerine, Müşterilerine, ülkesine dürüst, saygılı, prensipli oluşu,
  • Ve en önemlisi   dürüstlüğü ve sorumluluğu işinin tüm süreçlerine,  çalışanları ile yansıtmayı ilke edinmiş yapısı olarak  açıklayabiliriz.

 

Projelerimizde kaliteyi ve prestiji ön planda tutan inşaat ve taahhüt firmalarından biriyiz. Geçmişten günümüze inşaat sektöründe güvenilir çözüm ortağınız olarak faliyetlerimize devam ediyoruz.


Ceylan İnşaat ’tan Sevgi ve Saygılar.

 

Muzaffer CEYLAN Murat CEYLAN Barış CEYLAN Osman CEYLAN
Yönetim Kurulu Başkanı Müteahhit İnşaat Yüksek Müh. Mimar