Şirket ilkelerimiz
Websitemize Hoşgeldiniz. +++ Aksaray'da Akıllı ev Konsepti Ceylan inşaat ile artık yeni bir boyut kazanmıştır. +++ Ceylan inşaat ile daha huzurlu ve daha güvenli yapılar artık hayal değil. +++ +++ Fark Yaratan Çözümler Herhangi bir konuda bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz ..Tel : 0 382 21 422 55

YENİLİKÇİLİK

 Ceylan inşaat olarak, sektörümüzün yönlendiricisi ve teknolojik öncüsüyüz. Her zaman inşaat   sektöründe mükemmel  çözümler sunmaktayız.

YÜKSEK KALİTE

En yüksek kalitede ürünleri siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız. Şirketin her alanında mükemmeliyetçiliği hedeflemekteyiz. Her zaman “Hiçbir şey düzeltilemeyecek kadar iyi olamaz.” Parolasıyla hareket etmekteyiz.

KOMPLE ÜRÜN PROGRAMI

Her ihtiyaca ve talebe uygun komple bir ürün programı sunmakta, partnerlerimize kapsamlı hizmet desteğinde bulunmaktayız.  Yapılarımız  güvenilir ve kolay kullanımlıdır, enerji tasarrufu sağlarlar, çevreyi korurlar ve özel bir dizayna sahiptirler.

VERİMLİLİK

Şirket yapımız gereği, kısa proses adımları ile hızlı karar mekanizmalarına sahibiz. Böylece maliyetlerimizi olabildiğince düşük tutarak, müşterilerimize mükemmel bir fiyat – performans oranı yansıtmaktayız.

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Toplumsal ve sosyal sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Çevreye karşı duyarlıyız ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımını destekliyoruz

 

GÜVENİRLİK

Güvenilir bir partneriz. Yapılarımız uzun ömürlüdür. İşletmemiz sahip olduğu güçlü müşteri ilişkileriyle profesyonel destek vermekte ve güvenilir bir hizmet ağı sağlamaktadır.